sobota 7. března 2015

Padesát odstínu šedi - názor mladší věkové kategorie

Ano, vím že si někdo řekne něco jako 'Vážně? Nejsi na to trochu malá?'. Podle někoho možná jo. Mě je to celkem jedno, podle mě by se tohle moc řešit nemělo. Samozřejmě to nepustím desetiletému dítěti, ale když mi už byde tenhle týden patnáct, nemyslím si že je to takový problém.

Na blozích se více pohybují 'starší' blogerky a takových mladších, jako je je tady celkem málo. Tak mě napdalo, že by to mohlo být zajmavé napsat co si o tom filmu myslím já, protože je to teď takové sporné téma a hodně lidí ten film zklamal.

Já jsem se na film koukala včera (tenhle článek předepisuju, takže tobylo 6.3). Koukala jsem se na něj doma a anglicky. Nějak jsem na to nechtěla jít do kina, ani nevím proč, bez žádných hlubších významů... Ale budu se na něj koukat znovu a asi už česky, protože jsem moc nepochopila ten konec.

A teď už k tomu filmu. Co mi na tom hodně vadí je useknutý konec. Mě strašně vadí otevřené konce. Já to prostě nemám ráda... ale prý by měli být i další díly, tak uvidíme. Jinak děj byl celkem fajn. Nic extra napínavýho, ale nic takovýho jsem ani nečekala. Zastávám se názoru že nějaké záběry byly vážně hezky natočené. Pro mě je to, jak je film natočený jeden z nejdůležitějších faktů, protože na takové filmy se dá koukat bez toho, aby to člověka omrzelo. Když jsem byla malá právě toho jsem si nevšímala a nemohla jsem se na žádný film koukat víckrát. 

Někomu taky vadí, že to bylo moc dlouhé, mě to tak upřímě nepřipadá. I když ten děj byl poměrně jednoduchý, zachránily to pěkné záběry, takže mi to rychle uteklo a ani mi to nepřišlo jako dvě hodiny. Já osobně jsem od toho filmu nic nečekala. Nedělala jsem si na to názor jako jo, to bude zajmavý tak se na to kouknu ani že by to dobrý být nemělo a kouknu se na to abych si byla jistá že váže ne. Prostě jsem se na to koukla a takhle je to nejlepší že mě ten film nezklamal protože jsem od něj nic nečekala. 

Celkově film není špatný, akorát škoda toho konce. A co si o Padesáti odstínech šedi myslíte vy? A chtěli byste častěji nějaké filmové 'recenze'?

1 komentář:

  1. ja som čítala jednotku knihu ešte predtým ako u nás vznikol ten ošiaľ okolo toho, a pre mňa to bolo strašne jednoduché čítanie, priehľadné a predvídateľné, takže som sa na ďalšie dve knihy ani nepozrela, a film som zatiaľ tiež nevidela :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat